Recreatiewoning inrichten

Wil je je recreatiewoning inrichten voor de verhuur? Denk daar dan goed over na. Want grote kans dat de inventaris uitgebreider is dan je thuis gewend bent. Immers, vakantieparken stellen daaraan vaak specifieke eisen. Bovendien maak je met wat slimme aanpassingen je huis geschikt voor een grotere doelgroep. Wil je zeker weten dat je geen kansen misloopt? Ik help je graag met de inrichting en de styling.

Logische inrichting en styling

Grote kans dat je je vakantiehuis niet elke week zelf kunt inspecteren voordat de nieuwe huurders er komen. Daarom is het handig om de inrichting en styling redelijk logisch te maken. Dat is fijn voor de huurder zelf, schoonmaakster en het verhuurbedrijf. Vervolgens komen jouw eigen wensen aan bod. Wat vind je mooi? Waarin voel jij je thuis? Wat is je budget? En hoe vaak wil je zelf in je vakantiehuis verblijven? Het combineren van deze behoeften is altijd maatwerk.

Maak je huis babyvriendelijk

Heb je een 6- tot 8-persoons recreatiewoning? Plaats dan ook een babybedje, babybadje en traphekje. Makkelijk voor jonge ouders die toch al zoveel moeten meenemen als ze met hun kindje op vakantie gaan. Om je op weg te helpen met ideeën heb ik een checklist gemaakt met de belangrijkste aandachtspunten om je reactiewoning in te richten.

Je beslist zelf hoe je mij inschakelt. Je kunt me vragen om een plan te maken, die je zelf uitvoert. Maar ik kan ook álles voor je verzorgen:

Een compleet plan

We houden een intakegesprek in je recreatiewoning. Samen maken we een moodboard, een kleuren- en materialenplan en een shopping list: de stijl en vormgeving voor meubels en accessoires. Ook maak ik een plattegrond met indelingsplan en een inventarisatielijst voor je vakantiehuis. Dit totale plan presenteer ik persoonlijk in het vakantiehuis. Ter indicatie: de kosten voor een vakantiehuis van circa 80m² met een woonkamer en 2 slaapkamers bedragen 795 euro excl. btw en eventuele reiskosten.

Plan én inrichting van je reactiewoning

Als je dat wilt neem ik de totale inrichting en styling voor mijn rekening. Ik maak niet alleen het complete plan, maar koop ook de meubels en accessoires. Vervolgens kom ik je recreatiewoning stylen volgens afspraak.

Ook: verkoopstyling

Wil je je vakantiehuis te koop zetten? Zorg dan voor een verpletterende eerste indruk. Die creëer ik voor je. Aan jou de keuze:

  • Beknopt interieuradvies (voor een goede uitstraling van je vakantiewoning)
  • Verhuur van meubels en accessoires
  • 3D-tekeningen van verbouwings- of uitbreidingsmogelijkheden, zodat de potentiële koper een goed beeld krijg van de mogelijkheden

Prijzen op aanvraag

Kies ook voor sfeervolle en praktische inrichting van je recreatiewoning

Wil je ook een mooi en praktisch interieur voor je recreatiewoning waar gasten graag komen? Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Wil je daar meer over weten? Neem dan beslist contact met me op om je recreatiewoning in te richten.

Call Now Button