Interieurstyling voor particulieren

Fotograaf:

Je huis is dé plek om te ontspannen. Met familie en vrienden of lekker alleen. Ben je je interieur zat? Of heb je een nieuw huis op het oog? Ik help je graag om je eigen thuis te creëren. Karaktervol, sfeervol én praktisch. De vraag is: dúrf jij? Want dat is het wel: je moet een beetje durven. Anders blijft het bij een veilig interieur met te weinig karakter en eigenheid. Als dat handig is, werk ik samen met de architect van je huis.

Spelen, studeren, koken, slapen

Op een gemiddelde dag gebeurt er heel veel onder jouw dak: eten, wassen, optutten, werken, spelen, gamen, studeren, tv kijken, koken, relaxen, slapen… Het ene moment heb je een huis vol mensen en dan ben je weer lekker alleen. Een kamer heeft veelal meerdere functies. En dan verschilt ook nog de persoonlijke smaak en leeftijd van iedere huisgenoot. Krijg dat maar eens bij elkaar.

Advies over stijlen, kleuren en materialen

Ik help je graag met professioneel interieuradvies. Je kunt kiezen voor een uitgebreid advies of voor een verkort advies. Kies je voor een uitgebreid advies? Dan gaan we samen op ontdekkingstocht. Je krijgt van mij een advies over stijl en visie, een moodboard, een plattegrond en een plan van aanpak. Een verkort interieuradvies houdt in: mondeling advies bij je thuis en antwoord op al je vragen. Je krijgt tips waar je direct iets mee kunt voor de interieurstyling.

Begeleiding bij aankoop

Op de gemiddelde meubelboulevard is waanzinnig veel keus. En bij het opdoen van inspiratie online lijkt er al helemaal geen eind aan te komen. Slaat bij jou dan de twijfel toe en weet je niet zeker hoe je bestaande en nieuwe spullen combineert tot een samenhangend geheel? Wees gerust, ik ben er voor je.

Heb je een leuke bank gevonden en twijfel je of die wel past in het interieur? App me dan even. Als je wilt, kan ik zelfs met je meegaan naar de winkel. Belangrijk is dat je je door de verkoper niet laat verleiden door de verkeerde aanpak. Dat risico zit er namelijk wel in. Ik adviseer je erover.

Wees gerust: je hoeft echt niet al je huidige meubels en woonaccessoires de deur uit te doen. Want wist je dat je met je huidige spullen veel kunt doen. En bereik je met weinig aanpassingen al een heel andere sfeer. het hóeft dus niet veel te kosten. Ik hoor dus graag welke spullen je beslist wilt houden. Met de juiste verlichting maak je je interieurstyling helemaal af.

Interieurstyling én outdoor styling

Wil je ook buiten kunnen genieten van de sfeer van je woonkamer? Dan kun je de interieurstijl van je woonkamer doortrekken naar buiten. Ik help je met outdoorstyling, in samenwerking met de tuinarchitect.

Kies uit diverse interieuradvies-pakketten

Verlang je ook naar een karaktervol interieur dat helemaal bij je past. En waar je je volkomen thuis en op je gemak voelt? Een interieur bovendien dat ook heel praktisch is?

Call Now Button