Over mij

Bianca van Schie

BICA-styling is in persoon Bianca van Schie. ‘Inmiddels werk ik ruim tien jaar elke dag met veel plezier in mijn eigen bedrijf BICA-styling. Mijn werk geeft zoveel voldoening dat het leuk blijft. Klanten zichzelf thuis laten voelen in hun eigen (nieuwe) omgeving is iedere keer weer een cadeau bij de oplevering van een project. Interieurdesign is zoveel meer dan alleen accessoires plaatsen. Ambiance wordt door vele factoren bepaald.

Expertise

Diploma’s en daarna de vele jaren ervaring maken dat ik mijn vak van interieurdesign, decoreren en fotostyling goed versta. Ik combineer mijn kennis van mensen met de kennis van sfeer, licht, kleur, materiaal en techniek.

Weg uit de mainstream

Het is de kunst juist niet precies te willen wat er in de woonmagazines staat. Ik prikkel mijn klanten om uniek te zijn. Ik zeg altijd: “we creëren een plek waar je zelf graag leeft en je jouw geliefden met gepaste trots uitnodigt. Jouw unieke leven, jouw thuis.’”

Kies ook voor een stijlvol én praktisch interieur

Wil je graag aan de slag met een nieuw interieur, voor je huis, winkel of kantoor? En ga je voor een stijlvol en karaktervol interieur dat ook heel praktisch is? Dan ben ik graag jouw interieurstylist. Neem gerust contact op; ik ben benieuwd naar je verhaal.

Call Now Button