Over mij

Bianca van Schie

BICA-styling is het bedrijf van Bianca van Schie, aangenaam. Ik ben gediplomeerd interieurstylist, etaleur en fotostylist. Met mijn kennis van sfeer, licht, kleur, materiaal en techniek tover ik woningen, recreatiewoningen, winkels en kantoren om tot een heerlijke plek om te wonen of te werken. Spannend en verrassend qua design, praktisch in gebruik. Wat je van me kunt verwachten? Nou, dit:

Interieurstylist met lef

Ik vind: je moet wel wat lef hebben. Het lef om anders te zijn dan anderen. Want alleen met wat durf kom je tot een karaktervol interieur dat helemaal bij jou past. Ik inspireer je graag met creatieve inzichten en met concrete voorbeelden.

Jouw interieur in balans

Vroeger kocht je meubels uit één serie. Tegenwoordig mixen we stijlen, kleuren en materialen. Dat is spannend. Want het kán een ratjetoe worden dat rommelig overkomt en een onrustig gevoel geeft. Als interieurstylist creëer ik van diverse elementen een logisch geheel. Jouw interieur in balans.

Voel je prettig

Het allerbelangrijkste is, dat je je fijn voelt in je eigen huis. Of: dat je medewerkers zich prettig voelen in hun werkomgeving. Daarom leer ik jou of je bedrijf graag goed kennen. Het wordt helemaal jouw interieur.

Oog voor design en praktisch gebruik

Een mooi interieur moet ook praktisch zijn. Dat is belangrijk. Daar sta ik dus voor. Als interieurstylist heb ik daarom oog voor een fijne loop in het huis. Een logische routing in je kantoor of de winkel. En voor makkelijk opruimen en schoonhouden. Want wat praktisch aanvoelt, voelt ook natuurlijk. En dan is het goed.

Kies ook voor een stijlvol én praktisch interieur

Wil je graag aan de slag met een nieuw interieur, voor je huis, winkel of kantoor? En ga je voor een stijlvol en karaktervol interieur dat ook heel praktisch is? Dan ben ik graag jouw interieurstylist. Neem gerust contact op; ik ben benieuwd naar je verhaal.

Call Now Button