Styling voor bedrijven

Je werkt met hart en ziel aan je eigen bedrijf. Bent trots op de producten en diensten. En je hebt ambitie. Wist je dat professionele styling bijdraagt aan succesvol ondernemerschap? BICA-styling is specialist in fotostyling (verkoopbevorderende productfotografie), kantoorstyling en retailstyling.

Fotostyling

Heb je goede, sfeervolle productfoto’s nodig? En moet dat snel én goed? Samen met de fotograaf komen we tot productfoto’s die inspireren en verleiden tot koop. Die setting kan verrassend anders zijn dan je zelf had gedacht. Nóg meer verkoopkansen dus. Handig om te weten: ik regel de accessoires.

Kantoor-styling

Een prettige kantooromgeving zorgt voor meer werkgeluk, minder verzuim en meer productiviteit. Fijn dus voor werknemer én werkgever. Ik creëer de sfeervolle, huiselijke en praktische kantooromgeving die past bij je organisatie. En waar mensen graag werken.

Retailstyling

Als winkelier weet je natuurlijk: styling verkoopt. Maar hoe creëer je die belevenisvolle winkel waar mensen graag kopen en kopen? Als gediplomeerd etaleur en ervaren retailstylist help ik je daar graag mee. Met oog voor looppaden, dode hoeken en de kansrijke plekken in je winkel.

Recreatiewoning inrichten

Heb je een recreatiewoning in de verhuur? Denk dan goed na over de inrichting. Met wat slimme aanpassingen wordt je huis geschikt voor een grotere doelgroep. Bovendien stelt het vakantiepark misschien specifieke eisen aan de inrichting. Ik help graag. Ook als je je woning verkoopklaar wilt maken.

Call Now Button