Raamdecoratie advies aan huis

Raamdecoratie expert BICA-styling helpt jou de juiste raamdecoratie te kiezen vanuit een onafhankelijke rol.

Raamdecoratie is sfeerbepalend in een interieur. Als dat het enige is waar je rekening mee moet houden dan is de keus nog overzichtelijk. De vele functionele eigenschappen waar raambekleding aan moet voldoen maakt het selectieproces tot een complex vraagstuk. Verkopers in winkels committeren zich onzichtbaar aan verkooptargets en lang niet iedere verkoper heeft verstand van interieurstyling.

Kiezen voor de juiste raamdecoratie gaat over details

Je wilt dat het qua sfeer past in je interieur

Of dat een nog in te richten nieuwbouwwoning is of een bestaande woning maakt niet uit. Je moet gevoel hebben voor stijl en een goed inlevingsvermogen.

Kleur

Dat wat qua stijl past moet ook in de juiste kleur beschikbaar zijn. Raambekleding is sfeerbepalend. Een verkeerde kleur doet afbreuk aan de ruimte.

Functionele eigenschappen

Lichtdoorlatend of juist verduisterend. Isolerend of liever luchtig om daglicht maar ietsje te dempen. Passend in alle seizoenen. Privacy verhogend, akoestisch dempend, brandwerend, passend bij grote raampartijen of ramen die naar binnen kantelen bij het openen. En dan hebben we het nog niet eens over de functionele eigenschappen van de verschillende ophangsystemen.

BICA-styling is gediplomeerd expert in raamdecoratie advisering en is bekend met het aanbod in de markt. Een expert inschakelen scheelt tijd en een goed advies waarin interieurstyling en de keuze van raamdecoratie samenkomen.

Waarom mensen de keuze voor raamdecoratie voor zich uitschuiven

Uitstellen. Dat gebeurt vaak als je niet weet waar je moet beginnen of de keuze enige vorm van stress oplevert. Niet weten waar je moet beginnen met de keuze voor raamdecoratie is begrijpelijk. Er zijn zoveel merken, sfeer mogelijkheden, prijssegmenten en meningen van je omgeving. De stress zit hem in de waardering van anderen en het kostenplaatje. Als je kiest wil je dat graag goed doen. Een besluit nemen bepaalt daarna de sfeer in huis, je gemoedstoestand en de hoogte van de investering.

BICA-styling ondersteund bij het raamdecoratie keuzeproces voor het hoger segment. Met een advies aan huis worden alle wensen en mogelijkheden besproken vanuit een merk-onafhankelijke rol.

3 essentiële argumenten om een advies in te winnen bij een onafhankelijk interieur en raamdecoratie expert

  1. Tijdsbesparing: een expert in raambekleding kent de mogelijkheden die beschikbaar zijn in de markt.
  2. Interieurstyling: een onafhankelijk interieur en raamdecoratie expert combineert de wensen van de klant met de sfeer en kleuren die passen bij het interieur.
  3. Kostenbesparend: advisering staat los van verkooptargets van bepaalde merken of het verkopen van meer meters stof.

Raamdecoratie advies aan huis

Raamdecoratie expert BICA-styling helpt jou de juiste raamdecoratie te kiezen vanuit een onafhankelijke rol.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en interieurstyling klanten in zowel hoog- als middensegment is BICA-styling bekend met de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn in de markt.

BICA-styling | Raamdecoratie Advies aan huis houd in:

  • Consult van (tijd benoemen) aan huis door een gediplomeerd raamdecoratie expert en interieurstylist.
  • Advies op maat (welke inhoud heeft het advies)
  • Onafhankelijk van merken
  • Bij plaatsing opdracht, advieskosten cadeau

€ 49 per ruimte

Kies uit diverse interieuradvies-pakketten

Verlang je ook naar een karaktervol interieur dat helemaal bij je past. En waar je je volkomen thuis en op je gemak voelt? Een interieur bovendien dat ook heel praktisch is?

Call Now Button