Productfotografie voor bedrijven

Een professionele, stijlvolle foto is een must als je producten verkoopt. Of dat nu online of in een drukwerk verschijnt, producten moeten de juiste sfeer overbrengen. Het spel tussen goed licht, overzicht en belangrijke details voor de koper. Met de juiste foto’s wek je vertrouwen. BICA-styling verzorgt dit graag voor je.

Als gediplomeerd fotostylist werkt BICA-styling veel in opdracht van groothandels, leveranciers en reclamebureaus. Elk product dat op een webshop of in een drukwerk komt wordt gestyled tot een aantrekkelijk beeld dat goed verkoopt.

Van intake naar eindresultaat

Tijdens een intakegesprek bespreken we de producten die in beeld gebracht moeten worden. De kleuren, materialen, gewenste sfeer, uitstraling en natuurlijk de setting. BICA-styling regelt alles wat nodig is. Ook de (indien nodig) mannelijke of vrouwelijke modellen en/of de kleding, accessoires en alle materialen.

Picture perfect

Zijn alle wensen in beeld en is er groen licht voor de opdracht? Dan ontzorgt BICA-styling je volledig. Ik realiseer jouw picture perfect met de perfect picture!

Kies ook fotostyling voor meer verkoop

Wil je ook foto’s die bijdragen aan meer verkoop? En zoek je daarvoor een ervaren fotostylist die kritisch met je meedenkt, alles regelt én snel schakelt? Neem dan beslist contact op over fotostyling.

Call Now Button