Fotostyling voor verkoopverhogende productfotografie

Verkoop je lifestyle-producten of meubels via een eigen webshop? Dan weet jij als geen ander: styling verkoopt. Laat je product daarom fotograferen in een sfeervolle setting. Want daarmee komt je product pas echt tot leven. Je laat de mogelijkheden van het product zien. Zo inspireer en verleid je potentiële kopers. Wil je ook productfoto’s voor meer verkoop? Schakel mij in voor fotostyling.

Voor groothandel en reclamebureau

Als gediplomeerd fotostylist werk ik veel in opdracht van groothandels en leveranciers. Ook reclamebureaus en fotografen bellen me voor fotostyling. Daarbij werk ik nauw samen met de productfotograaf, in een fotostudio of in de buitenlucht. Alles is mogelijk.

Van moodboard tot beelden die verkopen

In een intakegesprek hoor ik graag meer over het te fotograferen product. We bespreken de kleuren, de materialen en de gewenste sfeer en uitstraling. Ik adviseer over de setting. Zijn we eruit? Dan regel ik alles wat nodig is: de eventuele – mannelijke of vrouwelijke – modellen. Kleding die bijdraagt aan de uitstraling. En de extra accessoires en materialen (props). Met gevoel voor compositie, licht en schaduw maak ik het plaatje compleet.

Het resultaat van fotostyling?

Een foto met een uniek verhaal. Het verhaal van jouw product en wat de koper daarmee kan in zijn eigen omgeving. Dat zeg ik: styling verkoopt.

Kies ook fotostyling voor meer verkoop

Wil je ook foto’s die bijdragen aan meer verkoop? En zoek je daarvoor een ervaren fotostylist die kritisch met je meedenkt, alles regelt én snel schakelt? Neem dan beslist contact op over fotostyling.

Call Now Button