Retailstyling: winkelstyling die verkoopt

Als winkelier weet je het natuurlijk: styling verkoopt. Maar hoe creëer je die belevenisvolle winkel waar mensen graag komen en kopen? Als gediplomeerd etaleur en ervaren retailstylist help ik je daar graag met retailstyling: winkelstyling voor een karaktervol winkelinterieur. Met oog voor looppaden, dode hoeken en de meest kansrijke plekken in je winkel.

Wie is je doelgroep?

Voor succesvolle retailstyling is het heel belangrijk dat je goed weet wie je doelgroep is. Wat vinden ze belangrijk? Waar zijn ze gevoelig voor? Wat verwachten ze van je winkel? Hoe trigger je hen? Ik hoor het graag van je.

Vlekkenplan

Daarna maak ik een vlekkenplan: een globale indeling van je winkel. Waar presenteer je wat? Waar komen de looppaden? Waar zijn de dode hoeken (elke winkel heeft ze)? Wat is het beste verkooppunt? Dit is dé plek voor een eyecatcher die prikkelt en nieuwsgierig maakt.

Winkelstyling tot in detail

Daarna ga ik verder met de styling van je winkel, tot in detail. Ik speel met kleuren, stijlen en materialen. En creëer zo de sfeer en uitstraling die past bij je winkel en bij je doelgroep. Ik daag je uit om iets te durven. Want als je op veilig speelt, dan krijg je niet die unieke, karaktervolle uitstraling die je wel nodig hebt. En saaie Pieten zijn er al genoeg. Daar hoor jij toch niet bij?

Kies ook voor een verkoopstimulerende winkelstyling

Wil je ook een verkoopstimulerend winkelinterieur? En wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw winkel? Neem dan beslist even contact met me op voor retailstyling (winkelstyling). Ik maak graag een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor je.

Call Now Button