Kantoorontwerp en kantoorstyling

Wil je graag een kantooromgeving die bijdraagt aan meer werkgeluk, minder verzuim en meer productiviteit? Laat je kantoor dan ontwerpen en stylen door een gediplomeerde interieurstylist die weet wat bedrijven belangrijk vinden. Ik ontwikkel graag voor jou die inspirerende, gezonde en stimulerende kantooromgeving. Een omgeving die past bij je organisatie en waar mensen graag werken. Dát is kantoorontwerp en kantoorstyling bij BICA-styling.

De identiteit van je bedrijf staat centraal

Steeds meer kantoren krijgen de sfeer en uitstraling van een huiskamer. Want mensen voelen zich daar prettig bij. Belangrijk is ook dat het interieur past bij de identiteit van je bedrijf. Daarom kom ik graag langs voor een kennismaking. Wat is het karakter van je bedrijf? Welke waarden en visie streef je na? Wie zijn je klanten? En praktischer: het aantal vierkante meters en het aantal werkplekken.

Een onderscheidend kantoorontwerp

Daarna ga ik voor je aan de slag. Eerst maak ik de indeling. Daarbij maak ik zo goed mogelijk gebruik van de ruimte, zodat medewerkers hun werk goed kunnen doen met zo min mogelijk overlast. Ook let ik op logische looppaden. En natuurlijk op het licht. Daarna ga ik aan de slag met de kantoor-styling. Ik speel met kleuren, stijlen, materialen en accessoires. Mijn credo: durf je te onderscheiden. Want met wat durf kom je pas echt tot een karaktervol kantoor die helemaal bij je past.

Mooie én praktische kantoorstyling

Een interieur moet niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch in gebruik en onderhoud. Heel belangrijk, want dat zorgt ervoor dat de kantoorruimte natuurlijk aanvoelt en dat je er prettig werkt. Want het is natuurlijk heel vervelend als je al zigzaggend naar de printer moet. En voor de schoonmaker is het fijn als het kantoor snel en goed is te reinigen.

Kies ook voor een sfeervolle, prettige kantooromgeving

Wil je ook een sfeervol kantoor waar het heerlijk werken is? Neem voor kantoorontwerp en kantoorstyling beslist even contact met me op. Ik maak graag een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor je.

Call Now Button