PASEN

Tips voor een feestelijk Pasen

Er is altijd wel een reden voor een feestje! Zoals het paasfeest binnenkort. Bij pasen denk ik aan gezelligheid en lekker eten, daar kan een styling niet bij ontbreken. Ik koos voor zwart wit met uiteraard geel en veel natuurlijke materialen.

 

Zo maak je een gezellige feesttafel
De vraag is dan hoe je van je eigen tafel en je eigen servies een gezellige feesttafel kunt maken. Kies een kleur thema. BiKa-styling heeft voor deze tafel gekozen voor zwart/wit en een gezellige warme accentkleur geel. Geel staat voor vrolijkheid, gezelligheid en het wekt de eetlust.

Voor de basis heb je een leuke ondergrond nodig. Hier zijn een paar grote krijtborden gebruikt als placemats. Je kunt er bijvoorbeeld het menu opschrijven en kinderen kunnen tijdens het tafelen er rustig op los tekenen.

 

Jouw standaard servies kun je opvrolijken met papieren onderborden die je nog in de kast hebt staan voor de tijd dat je gaat picknicken of die klaar liggen voor een kinderfeestje. De mooie papieren rietjes zijn een leuk detail op de tafel en handig voor kinderen om hun limonade mee te drinken zonder te knoeien. Wikkel wat gekleurde linten om het bestek en je hebt je eigen styling gemaakt.

 

 

Met een paar ballonnen waar je met een watervaste stift wat leuks opschrijft, bijvoorbeeld een naam of een raadsel maak je jouw tafel extra feestelijk. 

 

Strooi wat confetti op tafel en het feest kan beginnen. Hiervoor kun je een perforator gebruiken en wat gekleurd papier. Op deze tafel is zwart en witte confetti gebruikt. Haal wat takken en wat groen uit je tuin en zet deze op tafel. Voor dit feest is bamboe (Japanse holpijp) en wat takken in knop gebruikt voor de finishing touch. Laat nu je gasten maar komen voor de pasen…..

 

 

Nieuwer:

Styling Retroboot Styling Retroboot
Styling Retroboot

Styling recreatiewoning Styling recreatiewoning
Styling recreatiewoning op de Veluwe

Ouder:

ELLE decoration LIVE ELLE decoration LIVE
Afgelopen zondag was ik in de kerk op zoek naar ...

VTwonen & Design beurs VTwonen & Design beurs
Adviesplein

TERUG

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling