OUTDOORSTYLING

Heeft jouw woning een buitenruimte, wat een geluk! Met een tuin, (dak)terras, balkon of veranda heb je altijd een frisse neus binnen handbereik. Ik verras je graag met originele outdoor styling ideeën. Het formaat van jouw buiten is niet bepalend voor een geslaagde styling. Ik kijk altijd naar de verhouding tussen de hoeveelheid groen en het leefgedeelte, en breng vervolgens sfeer en comfort met de mooiste tuinset, buitenkussens, planten, buitenpotten en accessoires. De finishing touch is de juiste buitenverlichting! Neem gerust contact op via het contactformulier van BICA-Styling voor een eerste kennismaking.

 

Tuinfeest vraagt partystyling.

Ook voor je tuinfeest creëert BICA-styling jouw unieke partystyling! Met de juiste decoratie, tafelstyling, lantaarns, buitenpotten en andere lifestyleartikelen en woonaccessoires wordt deze belangrijke dag helemaal jouw dag! Zo'n dag die nog lang daarna een glimlach op je gezicht tovert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling