INTERIEURSTYLING

Op een gemiddelde dag gebeurt er heel veel onder jouw dak: eten, wassen, optutten, werken, spelen, gamen, studeren, tv kijken, koken, relaxen, slapen... Het ene moment heb je een huis vol mensen en dan ben je weer lekker alleen. Een kamer heeft veelal meerdere functies, en dan verschilt ook nog de persoonlijke smaak en leeftijd van de gebruikers.

Het slim én mooi inrichten van je woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken, hal en badkamer is dus makkelijker gezegd dan gedaan. Op de gemiddelde meubelboulevard is waanzinnig veel keus. En bij het opdoen van inspiratie online lijkt er al helemaal geen eind aan te komen. Slaat bij jou dan de twijfel toe en weet je niet zeker hoe je bestaande en nieuwe spullen combineert tot een samenhangend geheel?

Ik help je graag je eigen stijl te ontdekken, en stap voor stap jouw woning stijlvol in te richten. Een plek waar jong en oud, man en vrouw, zich thuis voelt! Lees verder over mijn werkwijze en neem contact op voor een eerste vrijblijvende kennismaking via het contactformulier van BICA-Styling.

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling