PARTYSTYLING

‘Het geheim van een goede party zit hem in de sfeer’

Het geheim van een goed feest zit ‘m in de sfeer. Iets te vieren? Ik help je graag om voor jouw huwelijksfeest, jubileum, verjaardag, baby shower, kinderpartijtje of surprise party de juiste sfeer neer te zetten.

Ik adviseer je welke decoraties te gebruiken, zodat je gasten de unieke sfeer ervaren vanaf het moment van binnenkomst. Afhankelijk van de door jou gewenste stijl kleed ik de ruimte aan met lantaarns, buitenpotten, lifestyle artikelen en woonaccessoires. Het aanbrengen van bijzondere accenten geeft een groots effect. Extra aandacht besteed ik aan de entree en aan de tafelstyling. Met een dosis creativiteit en oog voor detail zorg ik voor een feestelijke aankleding van jouw evenement, met jou als stralend middelpunt.

Bel of mail gerust als je feestelijke plannen hebt!

 

 

BRUILOFTSTYLING

‘Voor je mooiste dag mag je alles uit de kast halen!’

 

BICA-styling doet dat dan ook met veel plezier. De gehele styling óf de puntjes op i, BICA-styling heeft al heel wat tranen weggepinkt, op de mooiste bruiloften. Alleen al met het aanbrengen van bijzondere accenten kun je grootse resultaten boeken. De kleinste details maken vaak het verschil. Je zult verbaasd staan over alle dingen waar je zelf, in alle drukte, niet zo snel aan denkt. BICA-styling neemt de styling graag van je over, en… weet raad met ieder budget. De aanpak van BICA-styling is altijd uniek en zeer persoonlijk. Het gaat immers om JOUW GROTE DAG!

Ga je voor duurzaam, ook op je mooiste dag? Dan kan BICA-styling je zeker helpen!

Bel of mail gerust als je trouwplannen hebt, of op het puntje staat je geliefde te vragen!

 

 


 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling