Jouw eigen plek

Je huis is een plek om te ontspannen, met familie en vrienden, of lekker alleen. Ga je samenwonen, ben je je huidige interieur zat, of heb je een nieuwe woning op het oog? Ik denk graag met je mee en laat je thuis voelen in je eigen huis.

Ik help je graag om je eigen thuis te creëren, waar je je prettig voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Vertel me wie je bent, en laat me zien wat je mooi vindt.  Dit kan aan de hand van foto’s, plaatjes en verhalen. Vervolgens ga ik aan de slag om je te verrassen met een interieurontwerp. Aan creativiteit geen gebrek! Ik combineer de mooiste kleuren en varieer met stof, behang, tapijt en meubilair. En met de juiste verlichting maak je het geheel af.

 

   *   Interieurstyling

   *   Outdoorstyling

   

 

Mogelijkheden voor ieder budget

Je eigen thuis creëren kan al met een beperkt budget. Een groots effect is niet alleen te behalen met een totale metamorfose, maar ook met beperkte middelen. Het zit ‘m vaak in de details en onverwachte combinaties van kleuren, dessins en materialen.

Bel of mail gerust als je meer informatie wilt. 

BICA-styling brengt fleur & kleur in je interieur.

 

 

Bewaren

Bewaren

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling