VERKOOPSTYLING MODELWONING

Een lege woning spreekt weinig tot de verbeelding en verkoopt zich niet vanzelf. Een goed gestileerde modelwoning daarentegen helpt de potentiële koper de sfeer van de nieuwbouwwoning te proeven. En ja, dan verkoopt een woning sneller en beter. De investering in verkoopstyling verdient zichzelf dubbel en dwars terug.

Hoe gaat verkoopstyling in zijn werk? De projectontwikkelaar levert de woning behangklaar op. Indien gewenst, kan ik de woning vervolgens volledig afwerken. Uiteraard zal ik kiezen voor een stijl die een breed publiek aanspreekt. Ik werk graag samen met specialisten uit mijn netwerk, maar blijf gedurende het gehele traject altijd jouw directe aanspreekpunt. Wel zo overzichtelijk! Ik start met de stoffering van de modelwoning: de vloer-, muur-, en raambekleding. Nadat de vloer erin ligt, de muren zijn geschilderd of behangen, en de gordijnen hangen ga ik door met de meubels en woonaccessoires.

Verkoopstyling kan al met een beperkt budget, omdat meubels en accessoires ook gehuurd kunnen worden. Je schaft de stoffering (vloer- en raambekleding) wel altijd aan omdat het maatwerk betreft en onderhevig is aan slijtage.

Interesse in verkoopstyling? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier van BICA-Styling.

Bewaren

Bewaren

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling