RETAILSTYLING

 

Het aantrekken van klanten is voor de winkelier een continue uitdaging, zeker door de opmars van de webshop. Een verzorgde en verrassende etalage is de eerste fysieke kennismaking.  Als gediplomeerd etaleur weet ik hoe je de blik van het voorbijkomende publiek vangt. Een wisselende etalage, ik adviseer minimaal 4x per jaar, brengt dynamiek en wekt nieuwsgierigheid op.

Eenmaal op de winkelvloer heeft de looproute, verlichting, productpresentatie en de mate van dienstverlening invloed op de doorverkoop van het assortiment. Ik deel graag mijn kennis van visual merchandising. Je zult versteld staan van de resultaten als ik een frisse wind door je winkel blaas.

Geef je winkel een dagje uit handen aan een professional, laat BICA-styling je etalage vormgeven. Je zult versteld staan van wat het voor je winkel doet!  Bel of mail gerust voor een afspraak.

 

CONCUMENTENADVIES IN DE RETAIL

 

Een stylist op de vloer brengt levendigheid. Op die manier kan je een nieuwe productlijn goed onder de aandacht brengen of het nieuwe seizoen inluiden. In korte tijd weet ik het vraagstuk van de klant om te zetten naar een persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies. Het persoonlijke advies van een stylist geeft net dat beetje extra service en stimulans. Ik ben breed inzetbaar omdat ik beschik ik over gedegen technische – en materiaalkennis. Ik voel me thuis in een winkel, bouwmarkt of woonbeurs en weet klanten en bezoekers te inspireren met mijn ideeën.

Ook zeker in de winkelstyling en etalage is duurzaamheid helemaal van nu en bijzonder goed toe te passen! BICA-styling adviseert je graag.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact Info

Mogelijk wil je je woning of kantoorruimte duurzaam inrichten of (re)stylen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of hoe je het aanpakt? BICA-styling kan je hierbij heel goed adviseren.

BICA-styling